Comunicat de presa - 10.04.2023

În data de 10.04.2023, în jurul orei 15.20, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila, aflat în patrulare în zona parcului de joacă pentru copii situat în apropierea blocurilor G 15 – G 16 din cartierul Hipodrom, a observat în incinta parcului mai mulți tineri, ce păreau agitați. Tinerii au fost legitimați iar, după verificarea zonei în care stăteau aceștia, s-a găsit în iarbă un cuțit tip baionetă, cu lama de 18 cm. În urma verificărilor, s-a stabilit că unul dintre tineri, un minor în vîrstă de 16 ani, îl avea asupra sa și l-a aruncat în iarbă la sosirea polițiștilor locali. Tânărul a fost condus la sediul Poliției Locale Brăila, ulterior fiind predat unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Brăila, în vederea continuării cercetărilor. Mama minorului a fost sancționată contravențional pentru neluarea măsurilor necesare de supraveghere a minorului.

                 Precizăm că, în ultimele 2 săptămâni, în urma acțiunilor de patrulare desfășurate în zona parcurilor de joacă pentru copii din Brăila, au fost aplicate:

- 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.000 lei, celor surprinși în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos - 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.100 lei, persoanelor surprinse fumând în incinta părculețelor - 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 lei, pentru consum de alcool.

Page top