06.07.2023 - Comunicat de presa

În perioada 03.07.2023 – 05.07.2023, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale unui număr de 24 de persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.

- 7 persoane au fost surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public – pe Aleea Micșunelelor, pe Șoseaua Buzăului, pe str. Hipodrom, pe str. Ștefan cel Mare sau pe str. Danubiului și au fost sancționate contravențional cu suma totală de 6.000 lei.

- 7 persoane au fost surprinse consumând alcool pe Calea Galați, Calea Călărașilor, str. Plantelor și pe Aleea Învățătorilor, în locuri neamenajate în acest sens, și au fost sancționate contravențional cu suma totală de 900 lei. - 2 persoane surprinse consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe domeniul public, pe str. Simion Bărnuțiu, respectiv pe Aleea Învățătorilor, au fost sancționate contravențional cu suma de 500 lei fiecare. - 7 persoane surprinse fumând în părculețele de joacă pentru copii din municipiu au fost sancționate contravențional cu suma totală de 700 lei. - 1 bărbat care nu a ridicat dejecțiile produse pe domeniul public, pe B-dul Al.I.Cuza, de patrupedul pe care îl deține, a fost sancționat contravențional cu suma de 300 lei.

Page top